Sari la conținut
Înregistrează-te
Forumuri
Index
Servere
Cerere DNS
Regulament

GabYzzzZZZ

Membru
 • postări

  21
 • Postări în mesagerie

  118
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1

GabYzzzZZZ a avut cele mai multe aprecieri pe Aprilie 24

GabYzzzZZZ a avut cel mai apreciat conținut.

Ultimii vizitatori pe profilul tău

121 citiri de profil
 1. Bun venit!:D
 2. Bine ai venit!:D
 3. Bafta cu sv-ul !!
 4. Frumos=))
 5. ''wrong section'' sorry my mistake.
 6. Nickname: GabYzzzZZZ. Nume real: Gabi. Varsta: 11 ani. Experienta (ex: 50%): 90% dar nu prea ma descurc du dovezile la codatii. Ai citit regulamentul?: da. Care este cuvantul cheie?: INSTINCT . De ce vrei admin?: pentru ca nu mai vreau oamenii care sa nu respecte regulile,nesimtiti cu coduri sau oameni care sa injure/sa vorbeasca urit. Descrie-te in cateva cuvinte: sunt un tip de treaba si tare =) Multumesc! Sper sa ma acceptati !
 7. P.S nu vreau sa am acc la ban.
 8. Numele de pe server: GabYzzzZZZ. Nume real : Gabi. Vârstă: 11 ani. Orele jucate (verificabil pe gametracker): http://www.gametracker.rs/player/89.44.246.74:27015/GabYzzzZZZ/ . De ce consideri că ești competent să aplici pentru grad: pentru ca stiu comenzi si nu fac abuzuri . Sunt admin si pe zombie. Deții steam?: Da! Ma cheama dragontern1 . Poți ajuta serverul din punct de vedere financiar: poate pe viitor da! Descrie-te în câteva cuvinte: un tip de treaba si tare =) Ai citit regulamentul serverului?: Da! Alte informații (adiționat, puteți lăsa liber): Sper sa ma acceptati multumesc!
 9. Wrong section.
 10. Numele tau : Gabi. Nick pe server : GabYzzzZZZ. Cati ani ai ? : 11 ani. Steam ON/OFF : ON! Pe STEAM ma cheama dragontern1! Adresa de contact : steam,pe server si pe forum. Link cu orele acumulate pe server : nu am deocmdata dar o sa fiu activ. Esti la curent cu regulamentul ? : da. Poti sa stai online si pe TeamSpeak?: din pacate nu. Multumesc!
 11. Contra!Mai jos vezi si de ce. 1.Titlul trebuie sa contina ''cerere admin [nick]'' tu nu ai decit ''cerere admin"'. 2.Puteai sa spui macar ca nu ai ore. 3.Ai sarit de intrebarea ""STEAM ON'OFF".
 12. Nick pe server:GabYzzzZZZ. Nume real:Gabi. Vârsta :11 ani. Link GameTracker cu orele :http://www.gametracker.rs/player/46.102.116.29:27015/GabYzzzZZZ/. Poti ajuta serverul cu o donatie?:poate pe parcurs da. STEAM ON/OFF: ON! Pe steam ma cheama dragontern1. Experienta Admin:nu am asa de mare experienta dar stiu comenzi. De ce doresti admin?:sa nu mai fie cineva care sa injure/sa vorbeasca urit , sa nu mai fie codati si sa nu fie oameni care sa nu respecte regulile.
 13. Bafta!
 14. ★ Nick pe server:GabYzzzZZZ.Nume real:Gabi. ★ Vârsta :11 ani. ★ Link GameTracker cu orele :nu am deocamdata dar va asigur ca o sa fiu foarte activ. ★ Poti ajuta serverul cu o donatie?:poate pe parcurs ta. ★ STEAM ON/OFF:ON pe steam ma cheama dragontern1. ★ De ce doresti VIP:mi-am dorit de mult VIP pe un server.Dar pe celelalte servere de zombie nu se faceau se cumparau.Asa ca m-am decis sa fac o cerere de VIP pentru ca acest server imi place.O sa fiu activ pe server cit si pe forum.
 15. Bafta! Cu sv-ul!
×