Sari la conținut
Înregistrează-te
Forumuri
Index
Servere
Cerere DNS
Regulament

Florin

Membru
 • postări

  4
 • Postări în mesagerie

  0
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. Inteligentule , spre deosebire de tine eu imi afisez identitatea pe toate site-urile. Ia si adresa de facebook , ogarule https://m.facebook.com/giovanni.florin18?ref=bookmarks si pe instagram ma gasesti giovanni_florin. Te astept cu un mesaj , retard mintal ce esti . Apropo am 20 de ani din care 5 am jucat CS si inca joc.
 2. Daca mi-a facut demo , ma bucur. Sper sa-mi vezi acel "wall" . Daca esti bun , joci la sunet. Ce-l facuse pe el sa sufere a fost ca murea mereu omorat de mine si ca dadeam fast-zoom cu sniper-ul.Apoi s-a pus spectator si in 5 minute am primit ban pe motiv wall.
 3. Amice , eu nu-i permit sa faca glume cu mine.Nu ne cunoastem in primul rand si in al doilea rand trebuia sa-mi ceara direct testul Wg sau sa-mi faca poze , nu sa ma ia la glume.I-am raspuns normal , deoarece el s-a bagat cu mine in seama spunandu-mi replica aia.Nu-i mai tine partea ca nu rezolvi nimic. Ca tine si ca el am mai vazut , iar voi nu faceti decat sa va tineti partea intre voi. Si iti mentionez ca eu nu l-am jignit cu absoult nimic pe copilasul acela. Greseala el a facut-o.Vreau sa se prezinte cu dovada si cu o justificare buna.
 4. 1. Numele reclamantului : razmund. 2. Numele reclamatului : Reefresh 3. IP-ul tău (în caz că va fi nevoie de unban) : 5.13.187.196 4. SteamID-ul tău (în caz că va fi nevoie de unban) : STEAM_0:0:1867039142 5. Ora și data incidentului: 20:13 / 30.03.2018 6. Dovezi print-screnn/demo (dacă sunt necesare) : I-am spus incapabilului sa-mi ceara testul wargods daca are dubii ca am vreo ceva , iar el mi-a raspuns in felul urmator ( https://postimg.org/image/5tnoktcwr/6efee908/ ) 7. Alte informații (adiționat, puteți lăsa liber) : Vreau ca adminul sa vina cu dovada ( demo ) . Mentionez ca poze nu mi-a facut si nici test wargods nu mi-a cerut plus ca m-a jignit fara ca eu sa-l provoc sau sa-l bag in seama. In print-ul de mai sus puteti vedea ca m-a facut dobitoc.Acest limbaj eu nu-l accept.Vreau ca adminul sa primeasca -1 sau chiar remove deoarece nu stie sa identifice un player cu wall.Mentionez ca joc la sunet.In demo o sa vedeti , daca o sa stiti sa ascultati.Desigur , doara daca are demo ! Aici este dovada ca mi-a dat ban ( https://postimg.org/image/g69z6t6ez/a5d55a7d/ )
×