Sari la conținut
Înregistrează-te
Forumuri
Index
Servere
Cerere DNS
Regulament

Freezy

Fondator
 • postări

  220
 • Postări în mesagerie

  66
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  10

Orice postat de Freezy

 1. Vă invit să votați serverul pe care jucați, apăsați pe imaginea afișată mai jos, apoi pe "votează" de la mijlocul paginii, fiecare membru care acordă un vot serverului, îl rog să lase mai jos un mesaj cu textul am votat urmat de numărul votului, de exemplu: "Am votat, 25", adminii serverului sunt obligați să voteze, nu spun neapărat zilnic, dar repet, cum am spus-o și în alte cazuri, cei responsabili vor fi răsplătiți pe server, dacă văd că nu vă depuneți interesul, ne luăm adio unii de la ceilalți. Acestea fiind spuse, votați.
 2. respins.
 3. rezolvat.
 4. Skilled are dreptate, nu ar fi trebuit să te bagi, însă regulamentul este regulament, am spus și o repet, fără comenzi între admini, Reefresh a primit remove.
 5. acceptat, pentru admin, îmi lași mesaj privat cu datele.
 6. Acceptat, pentru categorii deschide un topic separat urmând modelul aici: http://godspower.ro/forum/forum/14-categoria-mea/ Dns-ul îți va fi alocat imediat.
 7. respins!
 8. Salut, bine ai venit!
 9. acceptat, pentru admin îmi lași mesaj privat pe forum, intri pe profilul meu, și apeși pe "Trimite mesaj".
 10. Ja, ja. @supreme-?
 11. acceptat, sa-ti faci banlist, si sa votezi serverul, pentru admin, îmi lași pm cu datele, sau imi dai add la : www.steamcommunity.com/id/fzind/
 12. Acceptat, ți-am trimis cerere pe steam, pentru admin imi lasi mesaj acolo cu detaliile, nume, parola.
 13. Ți-am add pe steam, îmi trimiți datele pentru admin acolo, acceptat.
 14. Pentru admin îmi lași datele prin mesaj privat pe forum, sau pe steam: www.steamcommunity.com/id/fzind/
 15. acceptat.
 16. Acceptat, imi lasi pm cu datele.
 17. o să fie tradus când vom atinge măcar 1.000 de membrii, n-are rost momentan, nu urmărim să populăm forumul cu englezi.
 18. Modificat!
 19. Acceptat, pm pe steam cu datele.
 20. respins, în orice caz, nu îndeplinești condițiile.
 21. Bine că ai rezolvat, oricum, îți recomand să schimbi hostul dacă vrei să continui, tc.
 22. Bagi boost pe take host ... ? Din propria experiență-ți spun, pentru hosturile astea de foarte proastă calitate, singurele servere care doar poate ar putea merge, sunt cele clasice, nu au download url, nu au fps, și dacă reușești să strângi câțiva jucători fideli, tot nu vei urca.. pentru că vor avea lag pe server ful.
 23. probabil e din cauza hostului, dacă ai takehost, din câte știu, a fost respins de foarte multe site-uri și firme.
 24. Niciodată nu o să-ți apară la internet, pentru că nu ai serverul adăugat în niciunu masterservers. Dacă apare pe gametracker, e totul în regulă, serverele care apar la internet, au plătit pentru masterservers la un moment dat.
 25. După cum ați observat s-au produs câteva schimbări, am dat reinstall la server din cauza lagului, sper că s-a mai dus din el, serverul va fi o perioadă în mentenanță, după sfârșirea acesteia vă vor aștepta niște update-uri uriașe, sperăm să rămâneți alături de noi. Când va fi updatat serverul se va achiziționa Boost Vip de la power-boost în valoare de 150 de euro lunar.
×