Sari la conținut
Înregistrează-te
Forumuri
Index
Servere
Cerere DNS
Regulament

KeNny.

Membru
 • postări

  8
 • Postări în mesagerie

  0
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre KeNny.

 • Rang
  Utilizator neserios.
 • Data nașterii 28.04.1999

Adresele de contact

 • Steam
  /id/kennymd

Ultimii vizitatori pe profilul tău

65 citiri de profil
 1. Informații ! 1. Cererile care nu respecta modelul sau care nu îndeplinesc toate conditiile vor fi automat respinse iar topicul închis. 2. Sa nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, etc). 3. Titlul cererii va fi [FURIEN] - Cerere admin/slot Nick. 4. Este obligatoriu să postati link GM cu orele jucate. 5. Topicul va rămâne deschis 1 zi . 6. Cei care au avut inainte admin nu vor putea face o cerere decât daca au trecut minim 15 zile . 7. Cei care au fost respinsi nu vor mai putea face o alta cerere decât daca au trecut minim 7 zile . 8. Doar adminii au dreptul să posteze intr-o cerere de admin. Reguli PRO/CONTRA Daca managerul serverului decide ca playerul respectiv merita sau nu sa fie acceptat, el nu trebuie sa tina cont de pro-urile sau contra-urile primite. Nu vreau sa vad la cereri posturi de genu: Pro, meriti, pro, esti de treaba, pro, ca esti, contra, ca esti destept, VREAU sa vad in post de ex: Pro ! Ai un comportament adecvat, ai orele necesare, ai respectat cerintele, meriti din plin ! SAU Contra ! nu ai orele suficiente + ca ai un comportament si un limbaj inadecvat ! Deci cat mai concret ! Toti membri care au fost acceptati, trebuie sa trimita un pm dupa modelul prezentat mai jos. Model trimitere PM: Nick: Pass: Server: Link de la cerere: Respectati ce e mai sus altfel va resping fara drept de apel ! Orele necesare pentru admin și slot / up: SLOT - 10 ORE HELPER - 30 ORE MODERATOR - 60 ORE SUPER-MODERATOR - 80 ORE ADMINISTRATOR - 120 ORE
 2. * Înainte de a face cerere admin sau slot, sunteți obligați să citiți acest post. (OBLIGATORIU) ATENTIE! Gradul oferit este gradul de helper. Model cerere Admin: ★ Nick pe server: ★ Vârsta (minim 15 ani): ★ Link GameTracker cu orele (click): ★ Ai citit regulamentul? (click): ★ Poti ajuta serverul cu o donatie?: ★ STEAM ON/OFF: ★ Primele 7 cifre din CNP (Obligatoriu): ★ Poti intra pe server-ul de teamspeak 3?: ★ Experienta AMX: ★ De ce doresti admin?: Model cerere Slot ★ Nick: ★ Vârsta: ★ Ai citit regulamentul? (click): ★ ID Skype/Steam: ★ Link GameTracker cu orele (click):
 3. Salut , dupa cum bine s-a vazut pe server,s-au facut modificari majore si s-au rezolvat multe buguri dar si s-au adaugat plugine noi daca vedeti o problema ceva va rog sa lasati reply in acest topic de asemenea si propuneri noi (adaugari/scoateri). La sfarsitul update-ului o sa anunt ce si cum s-a schimbat.
 4. - Adaugare limita la viata si armura pentru benefiari ( 300 ). - Au fost scoase 3 grade de beneficii si imbunatatirea in alt mod. - Viteza la furien a fost putin micsorata , pentru e a echilibra echipe intre ele si de avea ct un avantaj. - Am adaugat alt plugin pentru mutarea jucatorilor spec / ct /tero , cu un aspect mai frumos Update @ 22/06/2017 - Am scos culoare in chat la gredele de slot/gold member / diamond memeber ( fara acces la admin ) Pentru a nu mai fi totul atat de colorat. Update @ 23/06/2017 - Server-ul a fost mutat pe versiunea noua , pentru a scapa de reclame / xfakeplayers / flood / clonare steamid / si alte multe alte privelegii pentru protectie. - Editare TAB /beneficii + adaugare mesaje noi in chat. - A fost iarasi modificata limita la hp din (300) in (350). - A fost scoasa limita pentru fps . Update @ 01.07.2017 - Pluginul de baza a fost optimizat si licentiat pe ip . - Limita la hp a fost scoasa dar ramane beta ( temporar ) sa vedem decurge treaba. - A fost pus ca doar adminii sa poata scrie cu verde nu si beneficiari de asemenea beneficiari vor avea tag in fata in chat ( beta) temporar. - A fost rezolvat spam-ul in chat cu shop , server-ul bindeaza automat tasta "c" mai exact executa in consola "bind c shop" dar daca voi faceti binduri in consola de ex " bind c "say text ;/shop sau ;shop" spamul va fi in continuare. - Intre orele 22 si 10 toti jucatori vor beneficia de silver member free [ 30HP/AP SI 3000 $] pe kill. *ATENTIE* Aceste modificari sunt temporare toate , pana la sfarstitul lunii , vor fi rezolvate toate bugurile de la aceste plugine , in decurs acestei lunii vor urma update mult mai multe. Update @ 06/10/2017 30.12.2017: - Am blocat CHAT-ul in prima runda(Runda de incalzire). - Am fixat BUG-ul la timelimit: Noaptea la ora 00:00:00, server-ul va schimba automat mapa pe de_dust2 si v-a seta CVAR-ul mp_timelimit pe 0. - Am adaugat LOG-uri pentru comenzile de transfer. 04.01.2018: - Am modificat metoda de verificare a timpului. Odata la 30 de secunde, server-ul scaneaza ce ora este. Daca este ora 23:59 v-a transmite un mesaj, iar la ora 22:00 v-a schimba mapa pe de_dust2 si timelimit pe 0 - Am blocat comenzile: amx_map, amx_mapmenu, amx_votemap, amx_votemapmenu si pot fi accesate doar in ultimele 5 minute de joc. - Am adaugat limita la transfer de bani(poti transmite doar $16000 odata). - Am adaugat tara in mesaj HUD atunci cand stai spectator pe un jucator(Sub nume, viata, armura si bani iti arata tara de unde e.) 04.03.2018: - Am facut o schimbare majora pe server (am schimbat addons-ul cu cel vechi). Am luat aceasta hotarare alaturi de colegii mei Teedy / polonia / Dude / Activision si eu. - Sper ca acesta sa ramana addons-ul, pentru ca vrem sa tinem jucatorii si vrem calitate nu cantitate. - Totul a fost rebagat (Tag-uri/Free/Beneficii free (day/night). - Sper sa fie totul in bine. - S-a adaugat amx_showip si /free.
 5. Beneficii grade : - LEADER - Pe fiecare kill facut primesti 50 HP + 50 AP + 5000$ ! Pret : 15 Euro - DIAMOND MEMBER - Pe fiecare kill facut primesti 40 HP + 40 AP + 4000$ ! Pret : 10 Euro - PLATINUM MEMBER - Pe fiecare kill facut primesti 30 HP + 30 AP + 3000$ ! Pret : 5 Euro - GOLD MEMBER - Pe fiecare kill facut primesti 20 HP + 20 AP + 2000$ ! Pret : 3 Euro Modalitati de plata : -Paysafecard -Paypal -Transfer credit ( Telekom ) -Sms taxabil (Orange / Telekom / Vodafone ) -Abonament (Orange / Telekom / Vodafone / Digi ) -Cod rencarcabil (Telekom ) -Webmoney -Transfer bancar -Skrill - ATENTIE ! Nu raspundem de tepele pe care le luati de la diferitele adrese , singurele adrese unde sa donati sunt prezentate mai jos. - Facebook : https://www.facebook.com/kennymd28 - Steam : https://steamcommunity.com/id/kennymd
 6. Regulament Beneficiari. Respectarea regulamentului general (Aici) Echilibrarea între echipe prin comenzile (/ct nume /t nume) [Avertisment] Limbajul vulgar este strict interzis [Avertisment] Absentele fără cerere sunt sancționate [-1] Beneficiarul este obligat să intre odată la 3 zile pe server sau respectați punctul "4" [-1] Beneficiarii nu au obligația de a sta pe teamspeak 3 [+] Beneficiarii au voie sa raspunda la cereri admin/upgrade/reclamatii/unban s.a.m.d [+] Beneficiarii trebuie sa voteze serverul in fiecare zi in acest topic () Nu aveti voie sa abuzati de comenzile (/ct si /t) [-1] Avand beneficii la noi pe server aveti urmatoarele facilitati: - schimbare nick (1 data pe saptamana). - remove-ul o sa se acorde dupa cate reclamatii acceptate aveti (gold-remove / platinum-3 / diamond-4) Aveti un model special in caz ca doriti din nou beneficii + admin. Daca nu participati la sedinte o sa primiti remove. Trebuie sa raspundeti la acest post in fiecare luna. La intrebarea "Ai citit regulamentul" o sa raspundeti cu Sunt beneficiar. Nu aveti voie sa injurati sau sa amenintati adminii cu "reclamatie pe forum" [-1] La fiecare sedinta este obligatorie prezenta voastra. Regulamentul o sa editeze de cate ori este nevoie.
 7. Regulament general Injuriile/jiginirile aduse staff-ului sunt sanctionate cu ban de la 30 minute pana la 720 minute (12 ore). Folosirea de cheat-uri, hack-uri sau orice fel de cod pe server este sanctionata cu BAN PERMANENT (valabil pentru toti). Limbajul vulgar sau abuzul comenzii SAY sunt sanctionate cu gag 5 minute, urmat de BAN (intre 10 si 30 minute). Reclamele involuntare (bind-uri) catre alte servere, site-uri, forum-uri etc, sunt sanctionate cu GAG 10 minute. Reclamele voluntare (intentionate) vor fi sanctionate cu BAN PERMANENT. Comanda RETRY dupa GAG este sanctionata cu BAN 30 de minute. Nick-ul dvs trebuie sa fie in primul rand DECENT si sa aiba minim 3 caractere. Daca sunteti de parere ca un admin procedeaza gresit, faceti reclamatie (plangere) pe forum prezentand dovada, nu va certati pe server cu el (gag/kick). Este interzis retry-ul pentru a schimba echipele (prima data se da avertizment verbal, urmat de ban 30 de minute) Daca suspectati un jucator ca foloseste hack-uri de orice fel, folositi chatul adminilor (u@) pentru a-i anunta in caz contrar veti primi gag 3 minute. Daca un jucator face CAMP/TURN-BACK/TEXTURA, anuntati-l folosind chatul adminilor (u@) in caz contrar veti primi gag 3 minute. Cine foloseste aiurea chatul adminilor (u@), acesta va fi avertizat verbal urmat de kick. Cine anunta aiurea sau de oftica jucatorii pe chatul adminilor (u@) fara ca acestia sa fi incalcat vreo regula, acesta va fi avertizat verbal urmat de kick. Orice COUNTER-STRIKE de la NVDIA 7 in sus este strict interzis, orice va folosi un astlfel de CS va risca BAN PERMANENT. Nu aveti voie sa faceti bug-ul schimbandu-va numele pentru a face un rank mai bun. Jucatorii nu au voie sa stea spectator decat in cazul in care i s-au facut poze sau pentru alte probleme implicandu-se un admin. Regulament GamePlay: Nu aveti voie sa va urcati pe textura hartii (sus pe harta)- (slay/kick/ban 10 minute) Nu aveti voie sa campati- (slay/kick/ban 10 minute); Nu aveti voie sa folositi silent walk (shift) decat cand vreti sa evitati he-urile puse pe motion- (slay). Nu aveti voie sa faceti turn back/tb(camp zone)- (slay/kick/ban 10 minute). INFORMATII: 1. CAMPUL 2. CAMPZONE 3. TURN BACK (tb)
 8. Numele tău real: Catalin T. Numele online: KENNY. Vârstă: 18 Poze cu tine: - Metode de contact: http://steamcommunity.com/id/kennymd Cum ai auzit de comunitatea noastră: Frezzy Descrie-te: Sefu serverelor de furien. Crezi că ar trebui schimbat ceva pe forum?: nop. Acordă o notă comunității (de la 1 la 5): 4
×