Sari la conținut
Înregistrează-te
Forumuri
Index
Servere
Cerere DNS
Regulament

Răzvan-

Membru
 • postări

  67
 • Postări în mesagerie

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1

Răzvan- a avut cele mai multe aprecieri pe Aprilie 19

Răzvan- a avut cel mai apreciat conținut.

1 Urmăritor

Despre Răzvan-

 • Data nașterii 16.09.2001

Adresele de contact

 • Steam
  /id/razvanzcs
 • Nume anterior
  Răzvan-
 1. Foarte bine realizată noua temă, eu îi ofer nota 10.
 2. Salutare.
 3. Salutare.
 4. Salutare.
 5. Salut
 6. Hai să se adauge dar dacă văd certuri am să îmi schimb părerea despre acest chat.
 7. Melanina nu determină doar culoarea ochilor, ea este şi un bun izolator pntru conexiunile electrice dintre celulele neuronale. Cu cât există mai multă melanină în creier, cu atât acesta operează mai eficient şi mai rapid, afirmă autorii aceluiaşi studiu, publicat în Personality and Individual Differences. Acest avantaj care ţine de procesarea rapidă a informaţiilor poate să explice motivul pentru care oamenii cu ochi căprui au timpi de reacţie mai rapizi decât persoanele cu ochi albaştri şi motivul pentru care ei sunt mai buni atunci când vine vorba să arunce un Frisbee şi la jocul de tenis, afirmă un studiu publicat în Perceptual and Motor Skills. Ochii albaştri stimulează studiul - Descoperiri similare au apărut şi în urma unui experiment realizat în 1991 pe aproximativ 100 de voluntari, coordonat de Anthony Fallone, doctor în psihologie la Universitatea Edinburgh. El a ajuns la concluzia că studenţii cu ochi închişi la culoare au obţinut rezultate semnificativ mai bune la mai multe teste de inteligenţă în care viteza de raţionament oferea un avantaj. "Ochiul este atât de strâns legat neurologic de creier încât poţi să spui că el este singura parte a creierului care poate fi văzută din afară. Se pare că ochiul deţine indicii vitale pentru funcţionarea creierului". Şi asta nu este tot. Se pare că reacţiile mai lente ale persoanelor cu ochi albaştri par să însemne că acestea gândesc într-o manieră mai chibzuită, strategică. Într-un test realizat de Universitatea Louisville din Statele Unite, studenţii cu ochi albaştri au avut mai mult succes în activităţile care necesitau planificarea şi structurarea timpului, precum golf, cross-country şi pregătirea pentru examene. Toate persoanele cu ochi albaştri sunt înrudite între ele - Ochii albaştri reprezintă o dezvoltare nouă în evoluţia umană. Cercetătorii de la Universitatea Copenhaga spun că mutaţia genetică vinovată de apariţia ochilor albaştri a apărut din întâmplare, într-o zonă de pe ţărmul Mării Negre, la un singur individ, care a trăit în urmă cu 6.000-10.000 de ani şi care este responsabil pentru existenţa tuturor persoanelor cu ochi albaştri din prezent.
 8. În 1939, Winston Churchill a scris un articol de 11 pagini despre viaţa extraterestră, care în cele din urmă nu a fost publicat. Documentul a fost redescoperit în 2016 şi analizat de publicaţia Nature. Unul dintre aliaţii lui Hilary Clinton a discutat cu un fost astronaut american despre războiul pentru spaţiu şi viaţa extraterestră. Acesta ştia de existenţa extratereştrilor cu câteva luni înainte ca fostul pilot NASA să moară. În perioada 1950-1960, deasupra Statelor Unite au fost observate mai multe obiecte zburătoare neidentificate.La sfârşitul anului trecut, oficialii CIA au recunoscut, prin intermediul unui mesaj scris pe Twitter, că aceste OZN-uri, care au ţinut ani întregi prima pagina a ziarelor, au fost de fapt avioane spion. Oare civilizaţiile străvechi au avut contacte cu extratereştri? Astăzi vă prezentam un scurt film realizat de Jason Kirby care arată legătura între civilizaţia Maya şi OZN-uri extraterestre. Secvenţele din acest mini-documentar conţin unele obiecte descoperite foarte recent în anumite camere din piramidele mayaşe, care nu fuseseră găsite până acum În 2003, în Chile au fost descoperite rămăşiţele unei fiinţe stranii, cu aspect umanoid, dar de dimensiuni extrem de mici: doar 15 cm înălţime. Faptul a alimentat speculaţiile privind sosirea pe Pământ a unor fiinţe umanoide extraterestre. Exista o opinie, tributara teoriilor despre paleoastronautica, conform careia, inca din zorii umanitatii, am avut contact cu fiinte extraterestre… fie in mod direct, fie privindu-le de la distanta in vehicule zburatoare.
 9. Cea mai mică carte din lume este „Cameleonul lui Cehov”, măsoară 0,9 mm atât în lungime, cât și în înălţime, nu e mai mare decât un bob de sare, şi se află în posesia lui Mark Palkovic, un bibliotecar american. Uimitor este faptul că această carte are 30 de pagini și 3 ilustraţii color. Cea mai mare carte din lume „Acesta este Mohamed” are 420 de pagini realizate dintr-un material de amestec de hîrtie și piele, o înălţime de cinci metri şi cîntăreşte aproape o tonă şi jumătate, evaluata la 2.300.000 de euro. Gigantul document prezintă viaţa profetului Mahomed şi a fost tipărită în Germania şi montată în Dubai. Cel mai mare atlas din lume este ,,Atlasul Klencke" care măsoară 1,75 metri în înălţime şi 1,90 metri de lăţime. Această carte neobişnuită a fost un cadou din partea neguţătorului olandez Yohannes Klencke regelui Charles al IIlea, după reaşezarea acestuia pe tronul Angliei, în 1660. Cea mai veche carte din Europa a fost cumpărată cu peste 10 milioane de euro de către Biblioteca Naţională a Marii Britanii. Manuscrisul de mărimea unei palme datează din secolul al VII-lea. El este o copie în latină a Evangheliei după Ioan şi a fost descoperit în mormântul Sfântului Cuthbert, în anul 1104. Reprezentanţii instituţiei spun că exemplarul achiziţionat este una dintre cele mai importante cărţi din lume. Cea mai grea carte din lume cîntăreşte 12 kg. Un scriitor de origine croată a înregistrat recent un proaspăt record mondial, realizând cea mai mare carte din lume, un volum care povesteşte despre viaţa fostului lider croat Franjo Tudjman. Cartea gigantică are 3 604 de pagini şi cîntăreşte nu mai puţin de 12 kilograme. Cea mai citită carte din lume este... Biblia, vîndută în 3,9 miliarde de copii în toate variantele ei. Popularitatea Bibliei este datorată credinţei oamenilor potrivit căreia Biblia a fost scrisă sub harul şi influenţa Divinităţii. Biblia a fost scrisă pentru aproximativ 16 secole, și este o colecție de 66 de cărți. Cea mai vîndută carte pentru copii din lume este seria Harry Potter a scriitoarei J.K. Rowling, formată din 7 volume, vîndută în 450 de milioane de exemplare. Jurnalul Anei Frank este cea mai vîndută carte non-ficţională din lume. Cartea este jurnalul unei fetiţe de treisprezece ani, evreică, care în timpul invaziilor naziste a stat ascunsă într-o clădire, în Amsterdam. Pe perioada “autodetenţiei” fetiţa a scris jurnalul care a fost vândut în 27 milioane de copii. Asta pentru că adolescenta credea ca “hîrtia e mai răbdătoare ca omul.”
 10. Vaca poate urca scările, dar nu le poate coborî.
 11. Oamenii sunt mai predispuși să returneze un portofel pierdut atunci când găsesc înăuntru fotografia unui copil.
 12. Râul subteran Sub Nil, a fost descoperit un râu imens. Acesta conține de șase ori mai multă apă decât cel mai mare râu de suprafață din lume.
 13. Încrederea în sine Persoanele cu încredere scăzută în sine critică celelalte persoane cu 80% mai des pentru a părea mai inteligente.
 14. Caracterul chinezesc ce reprezintă cuvântul "dificultate" arată ca două femei sub un singur acoperiș.
×